SIKKER BETALING  /  FRI FRAGT OVER 399,- /  AFHENTNING I VORES FORRETNING  /  HURTIG LEVERING  / NEM RETUR / RING 60194457 - Telefontid 10-15 / Nem og hurtig betaling med MobilePay MobilePay

Om os

zjoos-hjoerring.dk er en webshop fyldt med sko til hele familien. Foruden webshoppen har vi to skønne butikker, zjoos og Hr. Gaden, der ligger side om side på Østergade i Hjørring.

 

Webshoppens sortiment er stort og bredt med alt til hele familien - dame, herre, børnesko og mange forskellige mærker. Derudover har vi en ekstra forkærlighed for alt det, som kvindehjertet begærer af sko & accessories.

 

Webshoppen og de to butikker ejes af Christina Østergaard, der har været selvstændig skohandler siden sommeren 1999. Christina er desuden uddannet salgsassistent med speciale i sko og læderartikler i 1997. Vores butikker i Hjørring åbnede begge i august 2014, hvorefter vi udviklede webshoppen som næste skud på stammen.

 

Til daglig er vi fire fuldtidsansatte og to på deltid, som alle motiveres af at hjælpe dig med med alt på webshoppen. Du kan altid spørge os om alt fra skostørrelser og mærker til pasformer og farver.

 

Vi har en moderne tilgang til sko-verdenen og tilbyder løbende nye mærker og brands, som ikke er at finde andre steder - det har altid været vores varemærke at tænke fremad.

 

VI har stor erfaring med sko, fødder og pasformer. Vi er meget passionerede omkring vores arbejde, og vi gør altid vores allerbedste for at finde det, du søger. Derudover har vi et højt fagligt kendskab til hele vores sortiment. Skoene vi sælger, står vi 100% inde for, og vi tager selv afsted for at håndplukke de bedste sko og mærker.

 

På webshoppen går vi meget op i altid at give en god service og behandling. Vi er altid klar ved telefonen, på mail eller via kontaktformularen til at hjælpe og guide dig, hvis du er i tvivl om størrelse, farve eller noget helt tredje. Vi ønsker, at vores kunder får en god oplevelse, god følelse og et smil på læben, når de shopper lækre sko og accessories hos os.

 

Vi fører mærker som: Billi bi, Birkenstock, WONDERS, SKECHERS, VIA VAI, ANGULUS, Steve Madden, Vagabond, Paul Green & Tamaris.

 

Derudover importerer vi også selv sko - primært fra Italien, men også Spanien og Portugal. Vi er selv afsted på internationale messer i Milano og Garda; disse sko har en høj modegrad samt en fantastisk kvalitet til en god pris.

 

Vi har også sko til smarte mænd. Her har vi mærker fra bl.a. RIEKER, Clarks, SKECHERS, Lloyd, Birkenstock, Vagabond, Bullboxer samt adidas.

 

Vi byder jer velkommen til at gå på opdagelse i webshoppen, som vi løbende opdaterer med nye varer hver uge.

Nyhedsbrev