SIKKER BETALING  /  FRI FRAGT V/ KØB OVER 399 KR. /  HURTIG LEVERING  /  RING 62 26 44 55

Om os

Posh Shoes og zjoos er to skønne skobutikker - de ligger side om side I Østergade i Hjørring . De supplere hinanden helt fantastisk og har tilsammen et stort og bredt udvalg af sko. I zjoos har vi sko til hele familien, dame, herre, børnesko og mange forskellige mærker.

Posh shoes er fyldt med alt hvad et kvindehjerte begærer af sko & skønne accessories. På vores webshop finder du et stort udvalg fra begge butikker.

Begge butikker ejes af Christina Østergaard, der har været selvstændig skohandler siden sommeren 1999. Uddannet salgsassistens med speciale i sko og læderartikler i 1997.

Posh Shoes og zjoos åbnede begge i august 2014, til dagligt er vi fire fuldtidsansatte og to på deltid.

Vi har siden åbningsdagen haft meget stor succes med vores nye tilgang til sko-verdenen, hvor vi startede ud med at vise nye mærker og brands, som man ikke lige havde i Hjørring.

Vi har stor erfaring med sko, fødder og pasformer. Vi er meget passioneret omkring vores arbejde og vi gør altid vores allerbedste for at finde det du søger.

Vi har et højt fagligt kendskab til det sortiment, vi præsentere i butikkerne. Skoene vi sælger, står vi 100% indenfor.

Vi vælger dem selv og vores webshop skal gerne afspejle vores fysiske butikker. Vi er altid klar ved telefonen, mailen eller via facebook til at hjælpe og guide dig hvis du er i tvivl om størrelse eller farve.

I begge butikker bestræber vi os altid på, at give en god service og ønsker at den enkelte kunde skal gå fra butikken, med en god følelse og en god oplevelse og ikke mindst med et smil på læben.

Vi fører mærker som: Billibi, Birkenstock, WONDERS, SKECHERS, Pavement, ANGULUS, Clarks, Vagabond, Paul Green & Tamaris. Vi importerer også selv sko - primært fra Italien, men også Spanien og Portugal. Vi er selv afsted på internationale messer i Milano og Garda - disse sko har en høj modegrad samt en fantastisk kvalitet til en god pris. Vi har også sko til smarte mænd, her har vi mærker fra bla. RIEKER, Clarks, SKECHERS, Lloyd, Birkenstock, Vagabond, Bullboxer samt adidas.  Vi byder jer velkommen til at gå på opdagelse på webshoppen, vi opdatere med nye varer hver uge.

Nyhedsbrev