SIKKER BETALING  /  FRI FRAGT OVER 399,- /  AFHENTNING I VORES FORRETNING  /  HURTIG LEVERING  / NEM RETUR / RING 60194457 - Telefontid 10-15 / Nem og hurtig betaling med MobilePay MobilePay

Mest populære
{{product.Title}} {{product.Title}}
{{value}}

  • SIKKER BETALINGGodkendt betalingssytem

  • FRI FRAGTOVER 399,-

  • HURTIG LEVERINGDag-til-dag levering

  • MANGLER DU HJÆLP?Ring 60194457 - Telefontid 10-15

Nyheder
{{product.Title}} {{product.Title}}
{{value}}

Følg med på Instagram

 

Find dine nye sko i zjoos online

Velkommen til vores online skounivers fyldt med sko til både damer, herrer og børn. Vi er klar over, at godt fodtøj er vigtigt for både velvære og udseende, så derfor sørger vi for at have et bredt udvalg af sko til alle aldre og stilarter. Vores ønske er nemlig at gøre det muligt for alle at finde et par sko blandt vores sortiment, der passer til individuelle ønsker - både i vores fysiske butikker og online.

 

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive godt klædt på. Hos os finder du derfor også andet end sko, du kan nemlig finde plejemidler til dine sko og forskellige accessories. Dermed kan du købe alt, hvad du behøver for at skabe et færdigt look.

 

Vores to butikker i Hjørring er skabt ud fra et ønske om at gøre velkendte brands af høj kvalitet tilgængelige for lokalområdet. Det er vi lykkedes med, og det er vi enormt stolte af. Via vores webshop bliver de velkendte kvalitetsbrands og -sko endnu mere tilgængelige for både lokalområdet og resten af Danmark. Har du ikke tid til eller mulighed for at komme ind til os i vores fysiske butik, kan du let bestille dine nye sko og accessories i vores webshop. Her yder vi selvfølgelig den samme service, som var du i vores fysiske butik.

 

Det er passion og stor erfaring indenfor branchen, der driver os, og vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig. Vi har nemlig indgående kendskab til vores sortiment, og så ved vi netop, at det er flere kriterier, der afgør, om du bliver glad for dine nyindkøbte sko; de skal både være af høj kvalitet, de skal være komfortable og de skal se brandgodt ud. Derfor bestræber vi os på at have et bredt sortiment, som indeholder forskellige typer af pasformer og noget til enhver stil.

Stort udvalg af kvalitetssko og tilbehør

Hos zjoos finder du kvalitetssko til alle aldre, sæsoner og lejligheder - i alle prisklasser. Derudover finder du også forskelligt tilbehør. Her kan du nemt og hurtigt bestille dine nye sko og accessories hjem med få klik.

 

Sko og accessories er det, der fuldender et look, men det er samtidig også en praktisk del af din hverdag. Dine sko bliver udsat for lidt af hvert, så alt efter hvilken anledning du skal bruge dem til, skal de opfylde nogle bestemte kriterier. Skal du til bryllup, kan du have brug for et par elegante sko eller stiletter, som både er behagelige og stilede under middagen såvel som på dansegulvet. Bruger du meget tid ude, mangler du måske nogle sko eller støvler, der kan holde dine fødder varme og tørre. Har du et barn, kan du i samme bestilling tilføje et par praktiske gummistøvler. Vi har skabt et bredt udvalg, så du har de bedste forudsætninger for at finde netop det, du har behov for.

 

Her finder du eksempelvis moderigtige damesko i form af fine sandaler til sommerens eventyr, høje stiletter til sjove fester og varme støvler til vinterens kulde. Da vi hele tiden opdaterer vores sortiment med nye styles og tendenser, har du mulighed for at finde et par sko, der passer ind i lige netop din stil; hvad end du er til farverige mønstre, diskrete detaljer eller funklende glitter.

 

Du kan også købe dit næste par herresko hos os. Lige meget om du leder efter et par pæne sko til din næste fest, et par stilede støvler til arbejdsmøder eller fede sneakers til afslapning i weekenden kan vi hjælpe dig med at finde et par sko, der passer til dig og din stil.

 

Vi har også børnesko til både drenge og piger i vores butikker og på vores webshop. Her kan du blandt andet gå på opdagelse i vores store udvalg af smarte støvler, flotte sandaler og praktiske sko i alverdens farver og mønstre. Du kan helt sikker finde et par sko i vores sortiment, som både du og dit barn synes om.

 

Find også en lang række af accessories hos zjoos. Du kan færdiggøre dit look med nogle skønne smykker, et lækkert bælte eller et par stilfulde solbriller. Du kan også finde tasker til både hverdag og fest, og du kan holde dig varm med vores handsker og huer.

 

Hos zjoos har du alt samlet på ét sted. Du kan tilmed få forskellige midler til at pleje dine sko med. Selvom alle vores kvalitetssko er slidstærke ved køb, kan det alligevel være en god idé at pleje skoene godt. På den måde forlænger du levetiden på dine yndlingssko mest muligt.

 

Hold godt øje med vores outlet, her finder du nemlig alle de varer, der har nedsat pris. Alle varer i vores TILBUD kategori har vi sat ned til under 500 kr! Du kan, med andre ord, spare mange penge på nogle af vores velkendte brands.

Høj kvalitet og god service

Kvalitet og god service er noget, vi vægter højt, og derfor består vores sortiment udelukkende af brands, som vi har tillid til. Det er brands som Angulus, Billi Bi, Birkenstock, Copenhagen Shoes, Dr. Martens, Nature, Tamaris, Shoe design Copenhagen, Paul Green, Green Comfort og mange flere.

 

Vi udvælger selv nøje de brands og sko, som skal indgå i sortimentetet. Derved sikrer vi os, at vi kun fører kvalitetssko i vores butikker og webshop. Det betyder også, at vi har stort kendskab til sortimentet, hvilket gør det muligt for os at vejlede vores kunder på bedste vis.

 

Lige meget om du handler i vores fysiske butikker eller online, bestræber vi os på at give dig den bedste service. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål om pasformer, farver og materialer og til at vejlede dig i din søgen efter nye sko.

 

Handler du på vores webshop, er du garanteret sikker betaling, fri fragt på ordrer og hurtig levering. Bestiller du før klokken 12, sender vi din bestilling samme dag. Du har også 14 dages fortrydelsesret og kan returnere eller bytte dine varer i vores fysiske butik i Hjørring eller ved at tilkøbe en returlabel på siden her og returnere dit køb.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, mangler du information eller har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge vores kontaktformular, du kan ringe til os på 60194457 - Telefontid 10-15, du kan sende os en mail på hjoerring@zjoos.dk eller du kan skrive til os på Facebook.

 

Gå endelig på opdagelse i vores store sortiment her i webshoppen. Vi håber, at du finder noget, der falder i din smag.

Nyhedsbrev